Virtueel kantoor
François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden, Nederland
Te Huur Vanaf €50 Per maand excl. btw - Virtueel kantoor
1

Bedrijf aan huis maar wel de voordelen van een vast kantoor? Denk eens na over een virtueel kantoor.

🌟 Een professioneel imago: zet het adres van Crystalic op uw visitekaartje en website. Als klanten uw bedrijfsnaam intypen op Google zien ze vaak uw huisadres en komt minder professioneel over.

📞 Telefoondiensten: we bieden een lokaal (058) telefoonnummer met professionele functies zoals doorschakeling, leuke wachtmuziek en zorgen dat uw klant altijd te woord wordt gestaan als u even niet beschikbaar bent. Zorg dat je bereikbaar blijft!

📬 Postverwerking: wij regelen veilige ontvangst van uw post én pakketten! Hierdoor ben je altijd verzekerd van ontvangst van belangrijkste poststukken. Dagelijks kunt u deze tussen 9.00 en 17.00 uur bij ons afhalen.

🤝 Vergaderruimtes: bij ons virtueel kantoor-abonnement krijgt u exclusief korting op flexwerkplekken, vergaderruimtes en privé kantoren. Kortom u kunt uw klanten ook écht uitnodigen op uw vestigingsadres.

💰 Kostenbesparing: Een virtueel kantoor is aanzienlijk goedkoper dan het huren van een fysieke kantoorruimte. U bespaart op huur, nutsvoorzieningen, onderhoud en andere operationele kosten die gepaard gaan met een traditioneel kantoor.

🌱 Duurzaamheid: Door gebruik te maken van een virtueel kantoor in plaats van een fysieke locatie, vermindert u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. Minder woon-werkverkeer en energieverbruik leiden tot een duurzamere onderneming.

🔐 Veiligheid en privacy: Een virtueel kantoor biedt bescherming voor uw persoonlijke gegevens en privacy. Uw thuisadres blijft privé, en u loopt minder risico op ongewenste bezoekers of zakelijke inbraak.

👩‍💼 Netwerkmogelijkheden: Als huurder van een virtueel kantoor wordt u ook uitgenodigd voor onze netwerkbijeenkomsten. Dit geeft u de kans om waardevolle connecties te leggen met andere professionals uit de regio en uw netwerk uit te breiden.

Deze pagina wordt nog verder aangevuld met prijs-informatie per dienstverlening. De tarieven starten vanaf € 50,00 per maand exclusief btw. De contractduur is minimaal 1 jaar.

Eigenschappen

Omgevingskaart

Energielabel

  • Energy Class: A+
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Vergelijkbare ruimtes