Snekertrekweg 25 t/m 27 | Leeuwarden
Jumper, 27, Snekertrekweg, De Zwette I, De Zwette, Leeuwarden, Fryslân, Nederland, 8912 AA, Nederland
Te Huur Prijs op aanvraag - Bedrijfshal, Kantoorruimte, Logisitek en magazijn, Opslagruimte, Parkeerterrein, Praktijkruimte, Winkelruimte (detailhandel)
2790 m² 200 Garages 1985 Bouwjaar 11098 m²

Te huur winkelpand in nabijheid van het centrum met ruimschoots parkeergelegenheid op privéterrein

In opdracht van onze opdrachtgever bieden we een veelzijdige locatie te huur aan. Er staat per direct een ruim buitenterrein van 6.500 m2 ter beschikking voor verhuur. Deze ruimte is geschikt voor diverse doeleinden, waaronder de stalling van personenauto’s en bedrijfswagens.

Per direct beschikbaar: een buitenterrein van ongeveer 6.500 m2 / 200 parkeerplaatsen

Deze locatie geniet een voorkeurspositie dichtbij het levendige centrum, op slechts enkele minuten lopen van zowel trein- als busverbindingen, en te midden van een scala aan commerciële en dienstverlenende bedrijven. De recent ontwikkelde verbindingswegen en de ringweg om Leeuwarden garanderen uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer en het openbaar vervoer.

In overleg te huur: winkelruimte voor detailhandel/kantoren/bedrijfsruimte 

Daarnaast biedt deze gewilde plek een winkeloppervlakte van 1.804 m2 op de begane grond en 922 m2 op de eerste verdieping, beide ruimtes zijn in overleg beschikbaar, ook in deelverhuur. Ook bestaat de mogelijkheid tot het bespreken van herontwikkeling op deze locatie, met opties voor detailhandel, kantoorruimtes, bedrijfshallen of zelfs een combinatie met woonruimte.

Deze aankondiging is volledig vrijblijvend. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en eventuele verhuur vinden plaats onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door de verhuurder.

Omgevingskaart