SINDS 2012.

Sinds 2012 is Rollema Vastgoed actief in verschillende branches: de verhuur van onroerend goed, verhuur van congres- en vergaderruimtes, exploitatie van (dag)horeca en recreatie. Daarnaast zetten we ons in voor het behoud van de prachtige monumentale Koepelkerk in Leeuwarden.

KERNWAARDEN.

Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze huurders. Persoonlijk contact en korte lijnen, dat vinden wij prettig. Snel schakelen en samen groeien naar een mooiere toekomst. Veiligheid, duurzaamheid, gastgerichtheid en innovatie staan bij ons op de voorgrond.

Aantal huurders
0

ONZE EXPERTISES.

Kantoorruimte.

 Voor ieder bedrijf en voor elk formaat. Vanaf een eenpersoons kantoor tot honderden medewerkers: wij bieden huisvestingsoplossingen. Hebben wij geen aanbod? Neem tóch contact met ons op voor ons off-market aanbod. We hebben een uitgebreid netwerk in de regio en zetten graag de extra stap om uw dromen waar te maken. 

Dedicated desk en vergaderen.

Wil je in Leeuwarden een full service vergaderruimte privé kantoor)huren? Of een gedeelde werkplek? In Crystalic Business Park ontzorgen we je volledig! Alles ingericht volgens moderne standaarden. Onze enthousiaste gastvrouwen zorgen voor een volledig verzorgde dag.  

Virtueel kantoor.

Een zakelijk adres en een foto van dit pand op je website? Laat klanten zien dat je serieus bent en huur een virtueel kantoor in Leeuwarden op één van onze adressen. We sturen je post door en bieden optioneel de mogelijkheid om de telefoon (van jouw zakelijke nummer) op te nemen met jouw bedrijfsnaam. Dit is echt een visitekaartje… 

Recreatie.

Een landgoed van drie en een halve hectare, zes kilometer ten zuiden van Leeuwarden aan de Zwette, met een eigenzinnig charme hotel en bijbehorend restaurant: WeidumerHout. Geniet van onze hotelkamers, houseboats, kano- en fietsverhuur, restaurant, terras en camperplaatsen in de natuur. Ook geschikt voor bijeenkomsten zoals trouwerijen, vergaderingen, enzovoorts! 

→    GA NAAR WEIDUMERHOUT.NL

Bedrijfsruimte.

Van grote industrie tot ambachtelijke meubelmakerijen, groothandelaren en duikscholen: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Ruim 200 huurders bedienen wij op onze verschillende locaties. Het huren van bedrijfshallen, loodsen, binnen of buiten opslagruimte, warehousing en stallingsruimte bent u bij ons op het juiste adres. 

Congres- en zaalverhuur.

In Leeuwarden bieden we moderne en functionele zaalruimte aan. Volledig verzorgd door onze eigen horecakanjers die de (h)eerlijkste lunches en diners serveren. Ook voor workshopsessies verdeelt over meerdere binnen- en buitenruimtes. De grootste zaal biedt ruimte tot ruim 250 personen! 

Flexwerken.

In Leeuwarden bieden we flexwerkmogelijkheden aan. Kom werken aan onze loungebar, of neem plaats aan de shared table. De werkplek is gratis, de verse bonen koffie betaal je graag voor. Overheerlijke fairtrade producten helpen je de dag door. Wil je wat printen? Regelen we. Wil je iets meer privacy, huur dan een dedicated desk. Dit zijn volledig ingerichte kantoren.

Horeca.

Écht lekker lunchen in Leeuwarden? Daarvoor moet je naar ”Koffie & Lunch”! Je vind ons op bedrijventerrein de Zwette. Gratis parkeren, laadpalen beschikbaar voor uw auto én fiets. Kwaliteit en snelheid van uw bestelling is onze prioriteit. Afhalen is ook mogelijk, we bezorgen (nog) niet. Sommige gasten weten ons zelfs dagelijks te vinden inmiddels…  de dagsoep is ook onweerstaanbaar.. 

DE PORTEFUEILLE.