01

Koepeltheater

De Koepelkerk is een voormalig protestants kerkgebouw, thans in gebruik als theater, op de hoek van de Vredeman de Vriesstraat en de Alma Tademastraat in Leeuwarden. De Koepelkerk is een rijksmonument en vormt door haar Byzantijnse uitstraling een van de meest bijzondere gebouwen van de stad.

→ Bezoek de website

Crystalic Business Park

Werken vanuit een grote glazen stolpboerderij, die duurzaam (energielabel A+), licht én ruim is. Waar vind je zoiets? Aan de rand van Leeuwarden! Dé zakelijke werk- en ontmoetingsplek voor bedrijven en bezoekers. Uniek full service concept in Friesland. We bieden een groot aanbod aan ruimtes voor de zakelijke markt, per uur of meerjarig te huur. 

→ Bezoek de website

Da Vinci Office

Gelegen op indsutrieterrein de Hemrik in Leeuwarden, een volledig gerenoveerd (energielabel A) single tenant kantoorpand. Hier worden duurzame producten ontwikkelt voor de wereldwijde afzetmarkt, zoals de Nespresso composteerbare papieren capsule voor thuisgebruik. Object is geheel verbouwd naar wens en inrichting op maat van de huurder. 

→    Bezoek website huurder

Da Vinci Business Center

Van grote industrie tot ambachtelijke meubelmakerijen, groothandelaren, distributiecentra en sportscholen: dit bedrijfspand van bijna 18.000 m² op een perceel van ruim vier hectare is een echte blikvanger. Vroeger was het gebouw een enorme kaasopslag van de FRICO. De geur van de kazen ruik je soms nog… zelfs na de grondige renovatie!

→ Bezoek de website

Bekijk ook onze verkochte projecten

Emmastate

De Emmastate is een imposant gebouw gelegen aan de karakteristieke Emmakade, net buiten de stadsgrachten. In dit bedrijfsverzamelgebouw zijn sfeervolle kantoorruimtes te huur voor elk budget. In dit unieke gebouw combineren we werken met wonen: binnenkort worden  luxe appartementen ontwikkelt. Meer info daarover leest u hier

→ Bezoek de website

Archimedesweg 7

Bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein de Zwette in Leeuwarden, direct aan het Van Harinxmakanaal. Ook hier worden producten voor de toekomst gemaakt door één van onze huurders: namelijk een groene waterstof gestookte CV ketel. In Da Vinci Office hebben deze duurzame ketel al draaien om te kijken of dit de toekomst is voor duurzaam verwarmen van ons vastgoed. 

Marshallweg 16

Bedrijfsverzamelgebouw aan op industrieterrein de Zwette in Leeuwarden, nabij het nieuwe ontwikkelingsgebied ”Spoordok” waar 2.500 woningen worden gerealiseerd de komende jaren. Hier is onder andere ons selfstorage complex, ideaal voor wie thuis geen of beperkte opslagruimte heeft.

→ Bezoek de website

Seerob 5

Bedrijfsverzamelgebouw aan de rand van Stiens, een mooie uitvalbasis buiten de drukke stad Leeuwarden. Kantoorruimtes direct gelegen aan het park en de vijver zorgen voor een prachtige werkomgeving. Momenteel geheel verhuurd aan diverse bedrijven en een sportschool. 

Benieuwd wat we te huur hebben?

Hotel Restaurant WeidumerHout

Een landgoed van drie en een halve hectare, zes kilometer ten zuiden van Leeuwarden aan de Zwette, met een eigenzinnig charme hotel en bijbehorend restaurant: WeidumerHout. Geniet van onze hotelkamers, houseboats, kano- en fietsverhuur, restaurant, terras en camperplaatsen in de natuur. Ook geschikt voor bijeenkomsten zoals trouwerijen, vergaderingen, enzovoorts! 

→ Bezoek de website

Koffie & Lunch

Betaalbaar en lekker lunchen in Leeuwarden?

Daarvoor moet je naar ”Koffie & Lunch”! Je vind ons op bedrijventerrein de Zwette. Gratis parkeren, laadpalen beschikbaar voor uw auto én fiets. Kwaliteit en snelheid van uw bestelling is onze prioriteit. Afhalen is ook mogelijk, we bezorgen (nog) niet. Sommige gasten weten ons zelfs dagelijks te vinden inmiddels…  de dagsoep is ook onweerstaanbaar 🙂

→  Bezoek de website

Einsteinstate

Op bedrijvenpark “De Woudfennen” in Joure vindt u dit representatieve kantoorpand “Einsteinstate”. Het geheel beschikt over goede parkeervoorzieningen op eigen terrein en is ideaal gelegen nabij de A7, het centrum en openbaar vervoer. 

Simmerdyk 1

Bedrijfsverzamelgebouw met voornamelijk zorg huurders zoals fysiotherapeuten. Centraal gelegen in omgeving met diverse functies (onderwijs, wonen, werken en zorg) nabij het centrum. Het Antonius ziekenhuis is op loopafstand.  

Delta Leeuwarden

Nieuw bedrijfsverzamelgebouw aan de rand van het centrum (energielabel A+) in Leeuwarden. In 2023 zullen de laatste puntjes op de ï worden gezet om een fijne werkplek voor de komende 10 jaar te kunnen bieden. Reeds 70% verhuurd. 

Waterlodges

Exploitatie van tweetal moderne en energiezuinige houseboats op het langoed Hotel-Restaurant WeidumerHout. Heeft u een interessante locatie in Friesland aan het water geschikt voor recreatieverhuur, neem dan contact met ons op.